Schaatsbaan rotterdam aanbieding

Even pauze tijdens het skin? Zie omschrijving, escape Bus Antwerpen: kunnen jullie ontsnappen? Het ultieme wintersportgevoel ervaar je in SnowWorld Zoetermeer. SnowWorld biedt je de mogelijkheid om het wintersportgevoel in eigen land te ervaren.


Read more

Korting zorgverzekering vgz

Je kunt kiezen uit de laatste week van de voorgaande maand, de 1e, 2e of 3e week van de maand. Per kwartaal 0,5 en per jaar zelfs. Wat voor jou de beste zorgverzekering is


Read more

Kortingsbon fotodekbed

Dan is het nodig om een account te hebben. Werkt jouw kortingscode niet? Geldig t/m februari 2019, zalando kortingscode: 10 korting via de nieuwsbrief. Kopieer de kortingscode. From lift ticket, theme park, spa, indoor


Read more

Ov studenten korting vakantie


ov studenten korting vakantie

de vrij-reizen periode. Voor slechts 15 een, railPlus kaart: 25 korting op veel treinreizen door Europa. Vrijdag gratis vol tarief tot.00 uur, korting van.00 uur tot.00 uur, daarna gratis. Goed om te weten, aan te vragen als je recht hebt op studiefinanciering en geen vergoeding OV-buitenland ontvangt. Ik heb even een misschien lastige vraag, ik heb laatst met de trein een rit gemaakt die ik altijd maak en ik moest er ineens het dubbele voor betalen, omdat het systeem is veranderd met de chipkaart? Tijdens de kerstvakantie reis je gewoon met je studentenreisproduct zoals je gewend bent. Weekendabonnement, vrij reizen in het weekend. Met een toeslag van én euro zelfs, vanwege de chip die erin zit. Meer weten over de geldigheid van je studentenreisproduct in standaard situaties?

ov studenten korting vakantie

Z8 70 procent korting
Sevenum toverland korting
Kaartjes walibi korting hema
Albelli korting fotoboek xl

Weekabonnement, vrij reizen door de week. De volgende dagen zijn feestdagen: Nieuwjaardag, 1e paasdag, 2e paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, vereniging eigen huis korting feenstra Hemelvaartsdag, 1e pinksterdag, 2e pinksterdag, 1e kerstdag en 2e kerstdag. Er zijn tijdens de meivakantie wel feestdagen waarmee je rekening moet houden. Tijdens deze zomerperiode is een weekabonnement niet geldig, maar heb je wel recht op korting. Check dan even ons volgende artikel: Wanneer is mijn studentenreisproduct geldig.

Donderdag gratis vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Woensdag gratis vol tarief tot.00 uur, daarna korting.


Sitemap