Stoffen net kortingscode

Wekelijks ontvangen zij een update van de laatste kortingen en zorgen we samen voor meer korting. Er was ooit een tijd waarin een kortingscode altijd een papieren bonnetje was. Neem vooral contact met ons.


Read more

Korting op rolex horloges

You., De sagd techniek maakt gebruik van een injectieput om stoom te injecteren in de grond te warmen de zware ruwe zodat het uit de grond kan worden getrokken door een productieput. Kies een


Read more

Kortingscode playbrix

Korting bij Showroomprive in augustus 2018 voor Belgi. De laatste trends met korting bij Manfield kopen. De nieuwste bouwdozen die bij dit thema horen staan inmiddels op de planken in onze winkel en zijn


Read more

Subtropisch zwembad hengelhoef tarieven


subtropisch zwembad hengelhoef tarieven

met de tram als met de bus is het zwembad lago De Meerminnen perfect bereikbaar. Voor de allerkleinsten zijn er de speciale kleuter- en peuterbaden. Hier kunnen de actuele tarieven geraadpleegd worden: /gent, het zwembad is vlot bereikbaar met de wagen en beschikt over een ruime parking. Voor wie met de auto komt is er gratis parking voorzien vlakbij het zwembad. Kom heerlijk tot rust in de sauna, Turks stoombad, zonnestudio en snelbruiner. Stroomversnelling 'de Gekke slotgracht waterglijbaan 'de Waterspugende Draak drakeneiland. Moderne faciliteiten, in lago Rozebroeken vinden liefhebbers van zwemplezier ongetwijfeld hun ding. Kortom, een dag vol waterplezier om nooit te vergeten! De wildwaterbaan, de glijbaan, het golfslagbad en de verschillende kinderbaden met leuke waterspeeltuin maken van. Vooral voor kinderen is een bezoek aan dit subtropisch zwembad een onvergetelijke ervaring.

Lago Gent Rozebroeken - Subtropisch zwembadsubtropisch zwembad hengelhoef tarieven

Kinderen onder 4 jaar kunnen gratis en er zijn kortingtarieven voor groepen en meerbeurtkaarthouders. De prijzen variren tussen de 8 en 10,90 euro voor niet-inwoners van Gent. Mensen die niet in Beveren korting naar winter efteling wonen betalen voor een zwembeurt slechts 10,40. Tip, met een 10 beurten familiepas bespaar je een leuk bedrag op je zwembeurten. Na het vele zwemplezier kunnen de gasten genieten van een drankje of hapje in het Rest-Eau-Café. Spuittoestellen, kleuterglijbaan, waterkanon, bubbelbad 2 Waterglijbanen, turks stoombad, hotwhirlpool. Volwassenen kunnen terecht in de warme lagune, de saunas of de zwemvijver.

Kom na een zware strijd tot rust in de hot whirlpool, de sauna of het Turks stoombad in de relaxruimte. Veel meer dan enkel zwemplezier, lAGO Rozebroeken is een modern en proper complex waar je veel meer kan dan alleen maar genieten van hun subtropisch zwemparadijs. Diverse aankleedplateaus, kleedruimtes, douches, herberg 'het Silveren Paerdt' de Uitkijkpost (bezoekersruimte).


Sitemap